Magic Grøn & Hvid Te med Papaya

DKK 39,50

 

Magic Grøn & Hvid Te med Papaya. Eksotiske frugter, grøn og hvid te giver en magisk blanding og en skøn kop te.

Indhold: 100 g.

EAN: 5701219049174 Varenummer (SKU): 10450 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Magic Grøn & Hvid Te med Papaya. Eksotiske frugter, grøn og hvid te giver en magisk blanding og en skøn kop te.

Ingredienser: Grøn te – Sencha og Lung Ching (76%), hvid te – Pai Mu Tan(10%), papayatern (6%) (papapya, sukker), ananastern (ananas, sukker), aroma, rosenblade, frysetørrede jordbærstykker Kan indeholde spor af mælk, soja, nødder, selleri.

Næringsoplysninger per 100ml drikkeklar te (1g te per 100 ml) Energi: 13kJ/3kcal; Indeholder ubetydelige mængder af fedt, mættede fedtsyrer, kulhydrat, sukkerarter, protein og salt.

Vandtemperatur: 80-85 grader Celsius

Trækketid: 2-3 minutter

Indhold: 100 g.

 

Frellsen The

Frellsen vægter kvalitet og troværdighed højt og derfor er det de gode råvarer og den rene smag vi sætter i centrum ved udviklingen af egen te serie samt ved udvælgelsen af supplerende te produkter. Gå på oplevelse i vores mange varianter og find dine egne favoritter.

Grøn te: Friske grønne blade spredes ud i et tyndt lag og udsættes for sollys eller varm luft 1-2 timer. Herefter bliver bladene dampet eller ristet til de er fugtige og bløde. Bladene bliver rullet og tørret i ca. 1- 2 timer. De har nu fået en mat, grøn farve og er klar til sortering. Den grønne te har et stort indhold af antioxidanter. Ufermenteret te.

Hvid te:  Er den mest kostbare og eksklusive te. Den produceres i begrænsede mængder i Kina og kan kun plukkes få dage om året. Teen kan udelukkende plukkes på tørre dage, duggen skal være fordampet og der må ikke være frost. Hvid te har et stort indhold af antioxidanter. Når bladene er dampede og tørret, ligner de små hvide blomster, deraf navnet. Ufermenteret te.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Du kunne også være interesseret i...