Leo Aumann – Blanc de Blancs Reserve Sparkling 2015

DKK 229,00

Tribuswinkel, Østrig
Charonnay 75 cl – 13,5 % Vol.

Leo Aumanns mousserende Blanc de Blancs har en flot lys gul farve. Duften er præget af toast, kiks i fint samspil med fersken citrusfrugter og saftig melon. Smagen er frisk og frugtagtig med noter af citrus, abrikoser, fersken og toast.

Mængde rabat

Antal 1-2 3-5 6+
Pris pr stk.DKK 229,00DKK 217,55DKK 206,10

Mængde rabat ved. min 3 fl. -5%, ved 6 fl. -10%

EAN: - Varenummer (SKU): 10317 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Leo Aumann – Blanc de Blancs Reserve 2015

Tribuswinkel, Østrig

Charonnay 75 cl – 13,5 % Vol.

Leo Aumanns mousserende Blanc de Blancs har en flot lys gul farve. Duften er præget af toast, kiks i fint samspil med fersken citrusfrugter og saftig melon. Smagen er frisk og frugtagtig med noter af citrus, abrikoser, fersken og toast.

Denne sparkling wine er essensen af 100% Chardonnay druer som udelukkende er lavet på druer fra de bedste årgange.

Stilen er flot og med masser af smag og har en rigtig fin fylde.

Servér hvidvinen afkølet ved 10 °C. Kan drikkes om aperitif eller nydes til fisk og skaldyr.

 

Om Producenten

Leo Aumann står for kvalitet og topvine fra Tribuswinkel i Thermenregionen, syd for Wien i Østrig. Vingården har været familiedrevet i mere end to årtier. Vinhuset fremstiller både hvid-, rød-, mousserende og søde vine. Alle vine med karakter, der afspejler det milde klima, de varme somre med mange solskinstimer og det ekstraordinære forskelligartede terroir i regionen.

Vinhusets ambition er at producere de bedste vine, som på flotteste vis afspejler regionen, naturen og vinstokkenes dybe rødder. Leo Aumann er en familie, som har dedikeret deres liv til vingården og bygger deres vinproduktion på et stort håndværk og en utrættelig lidenskab. De har hjertet og sjælen med i deres arbejde, hvor der sættes kompromisløse kvalitetskrav til de færdige vine. Disse elementer er opskriften bag vingårdens store succes.
Deres holdning til god vin er følgende: ”En god vin er som en god oplevelse. Den vil blive husket for evigt”, citat Leo Aumann.

Thermenregionen syd for Wien er et af de mest berømte og ældste vindyrkningsområder i Østrig. Rester af muslinger, snegle og andet liv fra havet kan stadig findes i den ler- og sandholdige jordbund, som er specielt udbredt i området. Regionen er opkaldt efter de varme, svovlholdige kilder ved byen Baden, hvor romerne anlagde badehuse for mere end 2000 år siden. Derfor går regionen også under navnet, Spa-regionen. Romerne anlagde deres kurbad med stor omhu, da klimaet i Thermenregionen er lunt og tørt. Samtidig bragte romerne også vinstokke til området, og startede den første vinproduktion i regionen. Desuden har det milde klima været medvirkende til en lang tradition for vinproduktion. Senere perfektionerede cisterciensermunkene vinavlen. I dag er Leo Aumann en fantastisk ambassadør for området, der bestræber sig på at få mest muligt ud af jorden, klimaet og vinmarkerne for i sidste ende at opnå den bedste kvalitet og umiskendelige stil, som kendetegner vingårdens og regionens vine.

Yderligere information

Vægt1.32 kg
Størrelse8 × 8 × 30 cm
Mængde rabat

2 styks pris