La Chasse des Princes Vacqueyras 2014

DKK 125,00

Cellier du Princes – Rhône, Frankrig
Rødvin – Grenache-Syrah – Mourvédre – 75 cl – 14 % Vol.

Vinen har en dybrød farve og i næsen eksploderer et væld af moden frugt og krydderier, som viser en perfekt Vacqueyras. Smagen er blød og fyldig med bløde tanniner i perfekt samklang med lakridsnoterne. Eftersmagen er lang og velbalanceret, som viser en vin med god karakter. Drik vinen kølig til Kalv, steak, eller lam, men den går også godt til en fyldig chokolademousse.

 

Mængde rabat

Antal 1-2 3-5 6+
Pris pr stk.DKK 125,00DKK 118,75DKK 112,50

Mængde rabat ved. min 3 fl. -5%, ved 6 fl. -10%

EAN: 3436960070673 Varenummer (SKU): 10385 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

La Chasse des Princes Vacqueyras 2014

Cellier du Princes – Rhône, Frankrig

Rødvin – Grenache-Syrah – Mourvédre – 75 cl – 14 % Vol.

Vinen har en dybrød farve og i næsen eksploderer et væld af moden frugt og krydderier, som viser en perfekt Vacqueyras. Smagen er blød og fyldig med bløde tanniner i perfekt samklang med lakridsnoterne. Eftersmagen er lang og velbalanceret, som viser en vin med god karakter. Drik vinen til Kalv, steak, eller lam, men den går også godt til en fyldig chokolademousse.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Cellier des Princes hæger om traditionerne. Måden at dyrke jorden på og producere vin er gået i arv gennem flere generationer med stor respekt for jorden og vinstokkene. Således får de det optimale ud af naturens ressourcer.
Kun de bedste druer anvendes til denne Vacqueyras. Gæring finder sted under kontrolleret temperatur for at bevare aromaen fra druerne.

Om Producenten
Firmaet Cellier des Princes hæger om traditionerne. Måden at dyrke jorden på og producere vin er gået i arv gennem flere generationer med stor respekt for jorden og vinstokkene. Således får de det optimale ud af naturens ressourcer.

 

 

Yderligere information

Vægt1.3 kg

Du kunne også være interesseret i...