L. A. Cetto – Champbrulè Espumoso Brut

DKK 99,50

Baja California, Mexico
Chardonnay, French Colombard, 75 cl – 12,5 % Vol.

L. A. Cetto’s mousserende vin er produceret efter Champagne-metoden og på druerne; Chardonnay og French Colombard. Smagen er halvtør, ren og meget delikat. Boblerne er flotte og vedvarende og den behagelige tørhed og sprøde karakter gør, at vinen er ideel til skaldyr, fisk og eller som aperitif.

Mængde rabat

Antal 1-2 3-5 6+
Pris pr stk.DKK 99,50DKK 94,53DKK 89,55

Mængde rabat ved. min 3 fl. -5%, ved 6 fl. -10%

EAN: 7501053620212 Varenummer (SKU): 10309 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

L. A. Cetto – Champbrulè Espumoso Brut

Baja California, Mexico

Chardonnay, French Colombard, 75 cl – 12,5 % Vol.

L. A. Cetto’s mousserende vin er produceret efter Champagne-metoden og på druerne; Chardonnay og French Colombard.
Smagen er halvtør, ren og meget delikat. Boblerne er flotte og vedvarende og den behagelige tørhed og sprøde karakter gør, at vinen er ideel til skaldyr, fisk og eller som aperitif.

Serveres ved 6-8 C

Om Producenten

Vinhuset L. A. Cetto ligger i Baja i den mexicanske del af Califorinien. Huset er landets ubestridte foregangsfirma i udviklingen af mexicansk vin. Firmaet blev etableret i 1928 af den italienske immigrant, Don Angelo Cetto, der medbragte sin vinviden og kunnen fra Trentino i Italien. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

De ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) ligger i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja California, i forlængelse af det amerikanske Californien. Baja California, som området retmæssigt hedder, står for ca. 80 – 90 % af vinproduktionen i Mexico.

Yderligere information

Vægt1.7 kg
Størrelse8 × 8 × 30 cm
Mængde rabat

2 styks pris