Koriander

DKK 39,00

Koriander bruges i det mexikanske, indiske og middelhavs køkkener. Krydderiet smager godt til alle former for kød og kan også anvendes i kager.

EAN: 5714236015305 Varenummer (SKU): 10070 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Koriander bruges i det mexikanske, indiske og middelhavs køkkener. Krydderiet smager godt til alle former for kød og kan også anvendes i kager. Hel korianderfrø stødes og anvendes som krydderi i gryderetter og dressinger. De hele frø kan også tilsættes marinader.

Indhold: 50 g

Om Vestjyske Delikatesser

Sonja og Martin Mose har på deres nedlagte landejendom ved Tvis indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser.

Ægteparret ville bare lige lære lidt om at blande krydderier og så tage det stille og roligt. Det blev bare alt andet end stille og roligt. For det viste sig, at Sonja og Martin Mose havde ramt en trend i tiden med deres krydderier, salte og de andre delikatesser, som de begyndte at sælge i deres fælles virksomhed. Vestjyske Delikatesser hedder den, og firmaet har til huset på Smedegårdvej 9 i Tvis på parrets nedlagte ejendom, hvor de har indrettet værksted.

Ved mund til mund-metoden spredtes nyheden om parrets krydderier, som de selv blander og med håndkraft putter på glas. Det særlige ved krydderierne, saltene, de tørre pestoer og de andre delikatesser er, at de er baseret på naturlige råvarer og er fri for tilsætningsstoffer.

 

Yderligere information

Vægt 0.3 kg