Il Cuore Per – Martina Appassimento IGT 2018

DKK 99,00

IWG, Veneto IGT, Italien
Rødvin – Corvina /Rondinella /Merlot  – 75 cl – 14,00% Vol.

Denne Appassimento har en flot dybrød farve med violette nuancer i glasset. I smagen fornemmes tydeligt Amarone-stilen med den bløde, sødmefulde og kraftfulde smag. Vinen lægger sig fløjlsblødt på tungen, let krydret og med en lang eftersmag af moden frugt, kirsebær og en dejlig blid syre. Velegnet til kraftigere kødretter, både som grillet, steg og gryderet, til vildt, lam, lasagne eller modne og kraftige oste.

Servér vinen ved 16-18 °C.

 

Mængde rabat

Antal 1-2 3-5 6+
Pris pr stk. DKK 99,00 DKK 94,05 DKK 89,10

Mængde rabat ved. min 3 fl. -5%, ved 6 fl. -10%

EAN: 8058253300509 Varenummer (SKU): 10128 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Il Cuore Per – Martina Appassimento IGT 2018

IWG, Veneto IGT, Italien
Rødvin – Corvina /Rondinella /Merlot  – 75 cl – 14,00% Vol.

Denne rødvin er et godt blend af 65 % Corvina, 20 % Rondinella og 15 % Merlot, alle lokale druer fra Veneto-regionen, der ligger i det Nordlige italien. Denne vin er fremstillet efter den historiske ”Appassimento-metode” med brug af delvis tørrer druer.

Denne Appassimento har en flot dybrød farve med violette nuancer i glasset. Duften er aromatisk med noter af moden frugt, rosiner, modne kirsebær, tobak og krydderier. I smagen fornemmes tydeligt Amarone-stilen med den bløde, sødmefulde og kraftfulde smag. Vinen lægger sig fløjlsblødt på tungen, let krydret og med en lang eftersmag af moden frugt, kirsebær og en dejlig blid syre.

Velegnet til kraftigere kødretter, både som grillet, steg og gryderet, til vildt, lam, lasagne eller modne og kraftige oste.

Servér vinen ved 16-18 °C.

Om Producenten

Under mottoet ”we Bottles your Dreams” grundlagde Fabrizio Fichera IWG i 2015. Fabrizio har igennem en årrække arbejdet med vin, dette har givet ham en masse viden og stort netværk bade Italien.I 2015 besluttede han at gå egne veje, og tilbyde en masse små vinbønder at sælge vin igennem hans firma.

Fra Veneto samarbejder han, med en del små vinbønder, nogle af dem sælger mosten til ham, og vinen bliver så solgt under IWG’s brand, dette er gældende for denne vin.

Yderligere information

Vægt 1.3 kg

Du kunne også være interesseret i...