Guatemala XO Rum Nation

DKK 539,00

 

En limited edition rom i en elegant karaffel, som er lavet for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner. Man har  håndplukket nogle af de bedste og mest sødmefulde fade, som bruges i denne vidunderlige rom fra Guatemala. Smagen er sødmefuld og nøddeagtig med et strejf af honning, den har en lang, behagelig og vedholdende eftersmag

70 cl. 40,0% Vol.

EAN: N/A Varenummer (SKU): 10415 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Guatemala XO Rum Nation

For at fejre Rum Nations 20 års jubilæum, har man håndplukket nogle af de bedste og mest sødmefulde fade, som bruges i denne vidunderlige rom fra Guatemala og destilleriet S.A. TULULA..

70 cl. 40,0% Vol.

Rommen er lavet på sukkerrørs melasse og destilleret på en kolonnedestillations apparat. Derefter transporteres den til den nord-østlige del af Guatemala 185 meter over havets overflade. Der lagres rommen på hvide egetræsfade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Denne fyldige rom hviler nu i regionen ved Hondo-floden, som giver et fugtigt lagringsklima og dermed giver rommen mulighed for at få accelereret modningen, fordi Rio Hondo næsten er et tropisk klimaområde i Guatemala.

Hemmeligheden bag denne fyldige rom, er den anden lagring på Olorosso og Pedro Ximenez fade, som pågår i mere kølige lagerbygninger i Italien. Her udvikler rommen sine vinøse og frugtige egenskaber.

Duft

Vanilje og rosin

Smag

Sødmefuld og nøddeagtig med et strejf af honning

Eftersmag

Lang vedhængende, behagelig, sød og yderst delikat

Kommentar

En limited edition rom i en elegant karaffel, som er lavet for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner

Yderligere information

Vægt1.5 kg

Du kunne også være interesseret i...