Friends Sort Te med Æble

DKK 39,50

 

Friends Sort Te med Æble. En farverig teblanding med en frisk blød balance i sødme og syrlighed fra æble og te.

Indhold: 100 g.

Ikke på lager

EAN: 5701219049129 Varenummer (SKU): 10449 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Friends Sort Te med Æble. En farverig teblanding med en frisk blød balance fra æble og te.

Ingredienser: Sort te (51%), æblestykker (41%), brombærblade, naturlig aroma, morgenfrueblomster, kornblomster, safflorblomster. Kan indeholde spor af mælk, soja, nødder og selleri.

Vandtemperatur: 98 grader Celsius

Trækketid: 5-7 minutter

Indhold: 100 g.

 

Frellsen The

Frellsen vægter kvalitet og troværdighed højt og derfor er det de gode råvarer og den rene smag vi sætter i centrum ved udviklingen af egen te serie samt ved udvælgelsen af supplerende te produkter. Gå på oplevelse i vores mange varianter og find dine egne favoritter.

Te er en plante, som vokser i sur jord på højder, fra niveau ved havet op til 2500 m.o.h. Planten er grøn året rundt og lader man den vokse, kan den blive op til 30 meter høj. I store højder bliver busken mindre og vokser langsommere, men kvaliteten på teen bliver bedre. Smagen på te ændres hele tiden på grund af klimaet og temperaturforholdene. Teen er derfor ikke identisk fra dag til dag. Teen dyrkes og fremstilles på teplantagen, og de nyplukkede, friske grønne blade kommer til fabrikken dagligt. I respekt for 5.000 års tedyrkelse og dig som tedrikker, er det vort ønske at du i hver kop Frellsen Te kan smage at vi har gjort os umage.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Du kunne også være interesseret i...