Foxdenton Lime, Apple & Elderflower Gin Liqueur

DKK 295,00

Gin likør, Storbritannien, 70 cl. 22 % Vol

Det er en dejlig, blød og velsmagende likør i perfekt balance. Smagen er særligt præget af lime, men med et hint af æble og hyldeblomst – nydes bedst i blanding med mousserende vin, tonic eller for sig selv, afkølet over isterninger.

 

EAN: 5060366742131 Varenummer (SKU): 10528 Kategorier: , , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Foxdenton Lime, Apple & Elderflower Gin Liqueur

Gin, Storbritannien, 70 cl. 22 % Vol

Gin-likør er meget populært og særligt Foxdenton Estate har taget Danmark med storm. Foxdenton Lime, Apple & Elderflower Gin er det seneste skud på stammen fra engelske Foxdenton Estate. En moderne sommerklassiker!

I produktionen af denne likør har man taget den klassiske Foxdenton London Dry Gin, hvortil man har tilsat frisk lime, æble og hyldeblomst. Disse er derefter macereret sammen med ginnen, og har derved afgivet både farve og smag. Det er en dejlig, blød og velsmagende likør i perfekt balance. Smagen er særligt præget af lime, men med et hint af æble og hyldeblomst – nydes bedst i blanding med mousserende vin, tonic eller for sig selv, afkølet over isterninger.

Foxdenton Estate er et familieejet firma der har specialiseret sig i produktion af engelsk gin og gin-likør, herunder med frugter som blommer, hindbær, solbær og traditionelle vilde planter som slåen.

Yderligere information

Vægt 1.60 kg

Du kunne også være interesseret i...