Tilbud

Foxdenton Danish Edition Gin Liqueur

DKK 259,00

Gin likør, Storbritannien, 70 cl. 19% Vol

Denne særlige “Skovbær” aftapning findes kun på det danske marked, derfor navnet ”Danish Edition”. I produktionen af denne likør har man taget den klassiske Foxdenton London Dry Gin, hvortil man har tilsat en blanding af skovens vilde bær; solbær, brombær og hindbær. Det er en dejlig, blød og velsmagende likør i perfekt balance. Smagen er naturligvis stærkt præget af skovens bær – nydes bedst i blanding med mousserende vin, tonic eller for sig selv, let afkølet.

 

EAN: 5060366742049 Varenummer (SKU): 10389 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Foxdenton Danish Edition ginlikør

Gin, Storbritannien, 70 cl. 19% Vol

Gin-likør er meget populært og særligt Foxdenton Estate har taget Danmark med storm. Den store popularitet har medført sig denne særlige aftapning, som kun findes på det danske marked, derfor navnet ”Danish Edition”. Noget af det mest populære i Danmark er skovbær, den smag bruger vi i alle mulige sammenhænge og nu også i denne ginlikør.

I produktionen af denne likør har man taget den klassiske Foxdenton London Dry Gin, hvortil man har tilsat en blanding af skovens vilde bær; solbær, brombær og hindbær. Disse er herefter macereret sammen med ginnen, og har derved afgivet både farve og smag.

Det er en dejlig, blød og velsmagende likør i perfekt balance. Smagen er naturligvis stærkt præget af skovens bær – nydes bedst i blanding med mousserende vin, tonic eller for sig selv, let afkølet.

Foxdenton Estate er et familieejet firma der har specialiseret sig i produktion af engelsk gin og gin-likør, herunder med frugter som blommer, hindbær, solbær og traditionelle vilde planter som slåen.

Yderligere information

Vægt 1.60 kg

Du kunne også være interesseret i...