Faddersbøl

DKK 35,00

Faddersbøl er overgæret og har en lang bitterhed fra rønnebær og malurt, afbalanceret af restsødme fra karamelmalt, enebær, rønnebær og klitrose. Smagen har en kant, dybde og en ny oplevelse af, hvordan råvarer kan sættes sammen til en enestående smagsoplevelse. Faddersbøl er særdeles velegnet som ledsager til de mere kraftige middagsretter med kød eller rodfrugter.

Anbefalet serveringstemperatur 8-12˚C

Indhold: 50 Cl.

5,8 % Vol.

EAN: 5707402005644 Varenummer (SKU): 10101 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Faddersbøl er overgæret og har en lang bitterhed fra rønnebær og malurt, afbalanceret af restsødme fra karamelmalt. Øllets bærende smagsgiver er smukke blå-sorte enebær plukket tæt på Faddersbøl Mølle, som sammen med stærkt orange-røde rønnebær fra Tved Plantage og sorte hyben fra klitroser ved Stenbjerg kan opleves i denne næsten kobberfarvede øl, hvor malurten har erstattet humlens bitterhed. Det giver kant, dybde og en ny oplevelse af, hvordan råvarer kan sættes sammen til en enestående smagsoplevelse. Faddersbøl er særdeles velegnet som ledsager til de mere kraftige middagsretter med kød eller rodfrugter.

Anbefalet serveringstemperatur 8-12°C

Indhold: 50 Cl.

5,8 % Vol.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt0.95 kg
Størrelse5 × 5 × 21 cm