Tilbud

Exception Château St Julien Rosé Provence 2019

DKK 99,00

Rosévin – Grenache mf.. – Provence, Frankrig
75 cl. 13,0 % Vol.

En fantastisk rund og generøs rosévin med en delikat laksefarve. Du vil opleve masser af elegance i både duft og smag. I næsen vil du opleve noter af jordbær, fersken, mango og hvide blomster. Smagen er silkeagtig, fyldig, sprød og frisk med noter af knuste jordbær og fersken. Det er en alsidig rosévin, der både kan nydes alene og til mad, eksempelvis retter med fisk, skaldyr, kylling og pasta. Det er også den perfekte rosévin til hygge på terrassen.

Vi anbefaler, at den serveres afkølet ved 10 ° C.

EAN: N/A Varenummer (SKU): 10483 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Exception Château St Julien Rosé Provence 2019

Rosévin – Grenache mf.. – Provence, Frankrig

75 cl. 13,0 % Vol.

Lad os starte med “blot” at sige følgende: “woow en fantastisk rosévin”. Smagen af elegance, liv og sydens sol i Provence. Dette er IKKE en alm. rosévin, slet ikke. Vi taler her om en ægte topvin fra Château Saint Julien. Du får her en dejlig livlig og aromatisk rosévin fra det franske vinhus Château Saint Julien lavet på 50% Grenache, 25% Syrah, 15% Rolle og 10% Cinsault druer, som nænsomt er udvalgt og håndplukket til denne Exception udgave, som er husets topvin. Vinhuset ejer 30 hektar vinmarker i det berømte og smukke Provence og ledes i dag af 3. generation i familien.

Provence er særdeles kendt for sine fortryllende rosévine, som har 1. prioritet hos langt de fleste vinhuse, hvilket resulterer i sublime rosévine, som virkelig kan noget helt specielt.

Sublim rosévin:

Exception Château St Julien Rosé Provence 2019 på 13% er en fantastisk rund og generøs rosévin med en delikat (direkte smuk) laksefarve. Du vil opleve masser af elegance i både duft og smag. I næsen vil du opleve noter af jordbær, fersken, mango og hvide blomster. Smagen er silkeagtig, fyldig, sprød og frisk med noter af knuste jordbær og fersken. Vi anbefaler, at den serveres afkølet ved 10 ° C. Det er en alsidig rosévin, der både kan nydes alene og til mad, eksempelvis retter med fisk, skaldyr, kylling og pasta. Det er også den perfekte rosévin til hygge på terrassen.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1.6 kg

Du kunne også være interesseret i...