Estragon

DKK 39,00

Estragon smager af lakrids eller anis. Krydderiet bruges meget i det franske køkken ofte i retter med kylling, bønner, linser eller til den berømte bearnaise sauce.

EAN: 5714236015251 Varenummer (SKU): 10067 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Fransk estragon smager af lakrids eller anis. Krydderiet bruges meget i det franske køkken ofte i retter med kylling, bønner, linser eller til den berømte bearnaise sauce. Estragon følges ofte sammen med persille, purløg og kørvel. Den kan anvedes til en raffineret estragonsmør sammen med hvidløg.

Indhold: 15 g

Om Vestjyske Delikatesser

Sonja og Martin Mose har på deres nedlagte landejendom ved Tvis indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser.

Ægteparret ville bare lige lære lidt om at blande krydderier og så tage det stille og roligt. Det blev bare alt andet end stille og roligt. For det viste sig, at Sonja og Martin Mose havde ramt en trend i tiden med deres krydderier, salte og de andre delikatesser, som de begyndte at sælge i deres fælles virksomhed. Vestjyske Delikatesser hedder den, og firmaet har til huset på Smedegårdvej 9 i Tvis på parrets nedlagte ejendom, hvor de har indrettet værksted.

Ved mund til mund-metoden spredtes nyheden om parrets krydderier, som de selv blander og med håndkraft putter på glas. Det særlige ved krydderierne, saltene, de tørre pestoer og de andre delikatesser er, at de er baseret på naturlige råvarer og er fri for tilsætningsstoffer.

 

Yderligere information

Vægt 0.3 kg