Early Earl Grey Te

DKK 39,50

 

Earl Grey. En klassisk sort te med den karakteristiske smag fra bergamotte, som giver en blød og afrundet te.

Indhold: 100 g.

Ikke på lager

EAN: 5701219049181 Varenummer (SKU): 10447 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Earl Grey. En klassisk sort te med den karakteristiske smag fra bergamotte, som giver en blød og afrundet te.

Ingredienser: Sort te, bergamotte-aroma med andre naturlige aromaer. Kan indeholde spor af mælk, soja, nødder, jordnødder og selleri.

Vandtemperatur: 98 grader Celsius

Trækketid: 5-7 minutter

Indhold: 100 g.

 

Frellsen The

Frellsen vægter kvalitet og troværdighed højt og derfor er det de gode råvarer og den rene smag vi sætter i centrum ved udviklingen af egen te serie samt ved udvælgelsen af supplerende te produkter. Gå på oplevelse i vores mange varianter og find dine egne favoritter.

Te er en plante, som vokser i sur jord på højder, fra niveau ved havet op til 2500 m.o.h. Planten er grøn året rundt og lader man den vokse, kan den blive op til 30 meter høj. I store højder bliver busken mindre og vokser langsommere, men kvaliteten på teen bliver bedre. Smagen på te ændres hele tiden på grund af klimaet og temperaturforholdene. Teen er derfor ikke identisk fra dag til dag. Teen dyrkes og fremstilles på teplantagen, og de nyplukkede, friske grønne blade kommer til fabrikken dagligt. I respekt for 5.000 års tedyrkelse og dig som tedrikker, er det vort ønske at du i hver kop Frellsen Te kan smage at vi har gjort os umage.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Du kunne også være interesseret i...