Crémant de Bourgogne Brut

DKK 175,00

Vignerons de Mancey – Bourgogne, Frankrig
Mousserende – Pinot Noir – 75 cl – 12,00% Vol.

En klassisk Crémant de Bourgogne. I glasset fremstår vinen let gylden og med fine små bobler. Duften er indbydende frugtig og smagen følger trop med en flot fylde og flotte noter af nykærnet smør, nødder og friskbagt brød. Nyd vinen som en aperitif i luksusklassen eller som ledsager til retter med fisk, skaldyr, lyst fjerkræ eller svinekød. Husk at lægge en ekstra flaske på køl!

 

Mængde rabat

Antal 1-2 3-5 6+
Pris pr stk. DKK 175,00 DKK 166,25 DKK 157,50

Mængde rabat ved. min 3 fl. -5%, ved 6 fl. -10%

EAN: N/A Varenummer (SKU): 10384 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Crémant de Bourgogne Brut

Vignerons de Mancey – Bourgogne, Frankrig

Mousserende – Pinot Noir – 75 cl – 12,00% Vol.

I glasset fremstår vinen let gylden og med fine små bobler. Duften er indbydende frugtig og smagen følger trop med en flot fylde og flotte noter af nykærnet smør, nødder og friskbagt brød. Nyd vinen som en aperitif i luksusklassen eller som ledsager til retter med fisk, skaldyr, lyst fjerkræ eller svinekød. Husk at lægge en ekstra flaske på køl!

En landsby i Mâconnais
Landsbyen Mancey ligger i den sydlige del af Bourgogne, som benævnes Mâconnais. Klimaet her er betydeligt lunere end i det nordlige Bourgogne, og det kommer tydeligt til udtryk i Mâconnais-vinene, som kan besidde den mest forførende frugt og rigdom. Manceys bedste vine fremstilles af Vignerons de Mancey.

Små jordlodder
Vignerons de Mancey er en sammenslutning af 80 jordbesiddere som tilsammen ejer 140 hektar vinmarker i de bedste dele af Mâconnais. Markerne er fordelt på flere hundrede små jordlodder, hvilket er typisk for Bourgogne, hvor arveret gennem generationer har opsplittet ejerskabet af de kostbare jordstykker, så selv den mindste mark kan have ti eller flere ejere.

Helstøbte vine
Ved at sammenblande druer fra deres alsidige markbesiddelser kan Vignerons de Mancey fremstille nogle umådeligt helstøbte Crémant-vine, som med rette har opnået kolossal anerkendelse. Crémant de Bourgogne Brut sammensættes af 50% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 10% Aligoté fra udvalgte marker, og vinen lagres op til 24 måneder inden frigivelse, hvilket er ekstraordinært længe for en Crémant.

 

 

Yderligere information

Vægt 1.550 kg

Du kunne også være interesseret i...