Cocoture Julekalender med mix af chokoladekugler

DKK 159,00

Ca. 340 g. højde ca. 52 cm

Julekalender med de populære blandede cocoture chokoladekugler 2021
Mixet cocoture chokoladekugler i rød trekantet julekalender. Bag hver af de 24 låger finder du den lækreste chokolade kugle.

Chokolade er ikke bare chokolade – chokolade er smag, fylde og fremfor alt personlighed. Kun det bedste er godt nok. PR Chokolades produkter spejler sig i det nordiske smags sammensætninger – overrasker og forfører og udfordrer dine chokoladevaner.

Ikke på lager

EAN: 5704727059055 Varenummer (SKU): 10174 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Julekalender med de populære blandede cocoture chokoladekugler 2021
Mixet cocoture chokoladekugler i rød trekantet julekalender. Bag hver af de 24 låger finder du den lækreste chokolade kugle.

Vægt 340 g. højde ca. 52 cm

Om PR Chokolade A/S

PR Chokolade ville fra starten af skabe noget særligt. Vi ville ikke bare lære hen ad vejen. Vi ville aldrig gå på kompromis og slække på kvaliteten og nøjes med ”godt nok”. For godt nok er langt fra det bedste. I 2017 fejrede vi 20 års jubilæum. Vi følger stadig de gamle traditioner, for det har vist sig ikke at være så ringe endda. Men hver dag åbner op for nye muligheder og vi tager imod og udvikler os, for betragter man sig selv som færdigudlært, er man mere færdig end udlært.

Råvarer

Vi har valgt altid kun at bruge de bedste råvarer. Råmaterialet vi benytter, kommer fra verdens største chokoladeproducent – Barry Callebaut Belgium. Kakaobønnerne plukkes af lokale farmere i vestafrikanske plantager. Callebaut er medlem af Cocoa Horizons Foundation, der er en organisation, som blandt andet sørger for uddannelse af farmerne samt skolegang for børnene. Callebaut er naturligvis CSR godkendt

Vi arbejder målrettet henimod bæredygtig produktion. Vi er i gang med at skifte vores konventionelle papemballage samt etiketter til FSC certificeret bæredygtigt karton. Vi er ikke 100% i mål men på sigt vil alt hvad der kan certificeres blive certificeret. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Vores forskellige fyldninger og chokolade variationer er nøje sammensat ud fra verdens bedste chocolatiers anbefalinger. Vores grundmarcipan fremstilles ud fra en gammel hemmelig familieopskrift.

Tilbage i 90’erne fremstillede vi hovedsageligt marcipan i produktionshallen. I dag laver vi massive chokolade bloks og fyldte chokolader. Vi dragerer selv vores lakridser, vingummi og fudge, hvorved vi opnår de unikke smage, som vi er kendt for. Sidst men ikke mindst er marcipan stadig en stor del af den daglige produktion. Norden er et sandt mekka for marcipanelskere.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...