Tilbud

Chateau Surain Merlot Bordeaux 2019

DKK 99,00 DKK 79,00

Saint Gervais – Bordeaux – Frankrig
Rødvin – Merlot – 75 cl – 14,5% Vol.

Anmelderrost Pomerol lignende Merlot. I smagen folder den sig helt ud med en dejlig frugtkoncentration og en detaljerigdom ud over det sædvanlige! Chateau Surain 2019 slutter af med silkebløde, imødekommende tanniner. En fortræffelig ledsager til and, oksebøffer, gris og charcuteri. Nydes ved 15-17°C

 

EAN: 3770012243005 Varenummer (SKU): 10396 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Chateau Surain Merlot Bordeaux 2019

Saint-Gervais – Bordeaux – Frankrig

Rødvin – Merlot – 75 cl – 14,50% Vol.

Vinen er flot dybrød, næsten lilla i glasset. Den dufter af viol, hindbær, blommer og solbær, som følges op af mineralske undertoner af urter, tørret tobak og lakrids. I smagen folder den sig helt ud med en dejlig frugtkoncentration og en detaljerigdom ud over det sædvanlige! Chateau Surain 2019 slutter af med silkebløde, imødekommende tanniner – den er en dejlig, dejlig smagsoplevelse. Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.
Denne bløde og harmoniske Bordeaux er yderst lækker som ”hyggevin” – og en fortræffelig ledsager til and, oksebøffer, gris og charcuteri. Nydes ved 15-17°C

100% Merlot fra 30 år gamle vinstokke omkring Saint-Gervais, ikke langt fra Fronsac og Pomerol. Dyrket økologisk (ucertificeret) og inspireret af biodynamik (i harmoni med månens cyklus).

Om producenten:

Manden bag hedder Adrien Surain og hans vingård Château Surain.

Familien Surain har dyrket vin siden 1920’erne, og fjerde generation, Adrien Surain, har nu taget over efter en international karriere som it-projektleder. I 2013 kæmpede vingården økonomisk, og dens forretning var hovedsageligt baseret på at sælge druer og bulkvine til lokale négociants. Adrien Surains onkel var klar til at sælge, men takket være sit IT-job i Hong Kong, kunne Adrien investere i familie virksomheden, som fik nyt udstyr og udvidede faciliteter. I 2015  producerede han 30.000 flasker under sit eget mærke og flyttede i 2017  tilbage til Bordeaux, hvor han nu arbejder på fuld tid i vinmarken og vingården. Hans vision er at fremstille kvalitetsvin, men vin, som er ukompliceret, frugtdrevet og vil appellere til yngre drikkere, der ikke har råd at betale prisen på en Bordeaux-vin fra de traditionelle Cru Classé-slotte.

 

Yderligere information

Vægt 1.3 kg

Du kunne også være interesseret i...