Tilbud

Casal Mendes Rosé

DKK 59,75 DKK 49,75

Alianca, Portugal
Baga, 75 cl – 10,2% Vol.

En rosé med en flot klar farve i glasset. Vinen er let mousserende og dejlig frisk. Dufter skønt af frugtig syre og sødlig banan. Der er en god balance mellem den friske frugt og den lette sødme i smagen. Drik den som aperitif, til fisk, lette salater eller til krydret asiatisk mad. Og så bare som en dejlig terrasse rosé. Serveringstemperatur: 6-7°C

EAN: 5601213184867 Varenummer (SKU): 10306 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Casal Mendes Rosé

Alianca, Portugal

Baga, 75 cl – 10,2 % Vol,

En rosé med en flot klar farve i glasset. Vinen er let mousserende og dejlig frisk. Dufter skønt af frugtig syre og sødlig banan. Der er en god balance mellem den friske frugt og den lette sødme i smagen.

Drik den som aperitif, til fisk, lette salater eller til krydret asiatisk mad. Og så bare som en dejlig terrasse rosé.

Serveringstemperatur: 6-7°C

Fremstilling

Casal Mendes Rosé fra Caves Alianca er fremstillet på druer høstet i to af Portugals klassiske vindistrikter: Bairrada og Dão. Den er fremstillet på Baga, som er en lokal druesort. Tykskindet og med god struktur og frugtkoncentration. Når druerne høstes i september, presses de let og gæres ved en kontrolleret temperatur over 7 dage på vingården i Sangalhos, Bairadda.

Om Producenten

Kimen til det i dag internationalt anerkendte firma Aliança blev lagt i 1927, da 11 partnere med Domingos Silva og Ângelo Neves i spidsen slog sig sammen og dannede firmaet Aliança. Dengang var de vigtigste markeder for firmaets eksport Brasilien, Afrika og Europa. I dag finder vi Alianças vine på hylder i mere end 60 lande over hele verden.

Aliança har vingårde i flere områder af Portugal, og med mere end 600 ha vinmarker i store dele af Portugal er firmaets hovedfokus, at producere vine af allerypperste kvalitet.

Gennem årene er der blevet investeret ikke alene i vingårde, men også i at optimere og modernisere vingårdene. Aliança har blandt andet investeret i topklasse egetræsfade til modning af vinene.

Innovation er et af nøgleordene for Aliança, som har forstået at udvikle alle led i firmaet lige fra produktionen, over distribution til vinturisme. Aliança mestrer kunsten at balancere mellem innovativ tænkning, moderne teknikker og stolte traditionerne.

I 2007 blev firmaet en del af Grupo Bacalhôa og Aliança Vinhos de Portugal S.A. og har vundet både nationale og internationale priser. I 2005 udnævnte Wine Spectator firmaet som ét af de 20 bedste vinfirmaer i sektoren på verdensplan.

Yderligere information

Vægt1.25 kg
Størrelse8 × 8 × 30 cm
Mængde rabat

2 styks pris