Amsterdam hindbærvingummi m/mørk chokolade & lakrids Lakridseriet

DKK 49,00

Ca. 120 g.

Vingummi m/mørk chokolade & lakrids fra Lakridseriet. Lakridseriet er en rejse verden rundt med lakrids. En skøn forening af de bedste smage fra det bedste lakrids, det bedste chokolade og de bedste vingummier. Inspireret af alverdens storbyer, modigt komprimeret ned i et lækkert minimalistisk smagseksperimenterende produkt, der serveres for dig i en høj slank flaconæske. Salt, sødt, stærkt, mildt og cremet. Glæd dig til San Francisco, Hamborg, London og andre storbyers særegne smage.

Ikke på lager

EAN: 5704727017826 Varenummer (SKU): 10214 Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Amsterdam hindbærvingummi m/mørk chokolade & lakrids fra Lakridseriet. Lakridseriet er en rejse verden rundt med lakrids. En skøn forening af de bedste smage fra det bedste lakrids, det bedste chokolade og de bedste vingummier. Inspireret af alverdens storbyer, modigt komprimeret ned i et lækkert minimalistisk smagseksperimenterende produkt, der serveres for dig i en høj slank flaconæske. Salt, sødt, stærkt, mildt og cremet. Glæd dig til San Francisco, Hamborg, London og andre storbyers særegne smage.

Ca. 120 g

Om PR Chokolade A/S

PR Chokolade ville fra starten af skabe noget særligt. Vi ville ikke bare lære hen ad vejen. Vi ville aldrig gå på kompromis og slække på kvaliteten og nøjes med ”godt nok”. For godt nok er langt fra det bedste. I 2017 fejrede vi 20 års jubilæum. Vi følger stadig de gamle traditioner, for det har vist sig ikke at være så ringe endda. Men hver dag åbner op for nye muligheder og vi tager imod og udvikler os, for betragter man sig selv som færdigudlært, er man mere færdig end udlært.

Råvarer

Vi har valgt altid kun at bruge de bedste råvarer. Råmaterialet vi benytter, kommer fra verdens største chokoladeproducent – Barry Callebaut Belgium. Kakaobønnerne plukkes af lokale farmere i vestafrikanske plantager. Callebaut er medlem af Cocoa Horizons Foundation, der er en organisation, som blandt andet sørger for uddannelse af farmerne samt skolegang for børnene. Callebaut er naturligvis CSR godkendt

Vi arbejder målrettet henimod bæredygtig produktion. Vi er i gang med at skifte vores konventionelle papemballage samt etiketter til FSC certificeret bæredygtigt karton. Vi er ikke 100% i mål men på sigt vil alt hvad der kan certificeres blive certificeret. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Vores forskellige fyldninger og chokolade variationer er nøje sammensat ud fra verdens bedste chocolatiers anbefalinger. Vores grundmarcipan fremstilles ud fra en gammel hemmelig familieopskrift.

Tilbage i 90’erne fremstillede vi hovedsageligt marcipan i produktionshallen. I dag laver vi massive chokolade bloks og fyldte chokolader. Vi dragerer selv vores lakridser, vingummi og fudge, hvorved vi opnår de unikke smage, som vi er kendt for. Sidst men ikke mindst er marcipan stadig en stor del af den daglige produktion. Norden er et sandt mekka for marcipanelskere.

Yderligere information

Vægt 0.125 kg